Javea Homes door Carmelo Jose Vicens Ash

Wij zijn een onafhankelijke makelaar, gespecialiseerd in de vastgoedmarkt voor meer dan 25 jaar van Jávea. Wij werken altijd op basis van rechtstreekse instructies van de eigenaren. Als we niet uit eigen portefeuille aan de vraag naar een bepaald object kunnen voldoen, dan mogen we altijd rekenen op onze prima relaties met andere serieuze en gevestigde bedrijven in onze omgeving. Daarnaast beschikken we dankzij onze erkenning als API-makelaar - onder nummer 893 - over een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners in de hele provincie Alicante. Tevens zijn wij agent van Servihabitat, zodat we kunnen putten uit het uitgebreide huizenaanbod van door de bank teruggenomen huizen.

Omdat wij een goed makelaarsbedrijf zijn met een goede naam en uitgebreide kennis van de lokale markt, menen wij de ideale partij te zijn om u te helpen de woning te vinden die voldoet aan uw behoeften en levensstijl.

Gedurende het gehele proces adviseren wij u over - afwijkende - Spaanse procedures en verzorgen wij van A tot Z de aankoop van de woning van uw keuze. Op deze manier zult u tijd en geld besparen en vooral fouten en daarmee later spijt voorkómen.

De spirit van Jávea Homes is afkomstig van onze oprichter Carmelo José Vicens Ash, met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedwereld en dan specifiek in Jávea en haar omgeving. We hebben hooggekwalificeerde en meertalige medewerkers in dienst die u graag op een plezierige en hartelijke wijze willen helpen en adviseren.

Ons levensmotto is: “voldoen aan de wensen en behoeften van de cliënt door te excelleren op servicegebied".

Het is dan ook van het grootste belang dat u ons een duidelijk inzicht biedt in uw wensen en persoonlijke doelen, teneinde de beste woning voor u te kunnen vinden.

Het kopen van een huis of woning is één van de belangrijkste beslissingen die een mens in zijn leven neemt. U kunt erop vertrouwen dat Jávea Homes een dergelijke belangrijke investering uiterst serieus neemt, in uw belang.

We hopen het genoegen te mogen hebben om u persoonlijk in Jávea Homes te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet: Carmelo Jose Vicens Ash

 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...