Area info

Het uitstekende klimaat met gematigde temperaturen welke beïnvloed wordt door de Middellandse Zee maken Javea in een plaats met ideaal klimaat om te leven in elk seizoen.
Vele mensen met aandoeningen aan lucht wegen of reumatische klachten vinden hier de ideale plek om te verblijven zonder klachten.

Het landschap bestaat uit bergen, valleien, kliffen, idyllische stranden en hun eigen intieme en uitnodigende baaien. Deze grillen van de natuur zijn zo mooi en harmonieus en geven veel schoonheid om van te genieten, dat ze ons het leven anders laten inzien en beleven.

De regio biedt iets voor iedereen van prachtige zandstranden, natuurparken en uitstekende sportactiviteiten, fascinerende geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur met de kenmerkende lokale gerechten en niet te vergeten levendige feesten gehouden gedurende het hele jaar. Kansen voor outdoor-activiteiten voor de hele familie, themaparken, safari parken en waterparken pony trekking en berg lopen, terwijl een geweldige keuze van restaurants voorziet in alle smaken van traditionele Spaanse gerechten.


Kortom een regio waar het leven een feest is en je elke minuut geniet om te verblijven.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento