constructies

Javéa homes en de samenwerkende constucteur Construma hebben ruime ervaring en bewezen kwaliteit met diverse projecten.

Wij hebben
gequalificeerd personeel welke in staat zijn om elk type project te ontwikkelen en uit te voeren. Het maakt niet uit of het gaat om publieke of privé werkzaam heden, renovaties van woningen, winkels, bars, restaurants of het nieuw bouwen van villa's in moderne stijl, klassiek of finca stijl. Tevens hebben wij de ervaring en expertiese in het bouwen van zwembaden in alle afmetingen en vormen.

 Onze organisatie is flexibel en beschikbaar om de werkzaam heden te verrichten in de regio van Alicante tot Valencia. We beschikken over ons eigen machinepark en zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk. Dit bespaart u veel onnodige kosten.
Wij hebben voor vele grote organisaties gewerkt zoals, DETECSA, CPYCSA, ECISA, ALTEC INFRASTRUCTURE, ROADS, BEGARR, FADESA enz. En verder voor vele particuliere een woning gebouwd en voor project ontwikkelaars, makelaars en voor de locale gemeente en overheid diverse projecten gedaan.Javéa homes is dus ook bij uitstek uw partner als het gaat om bouwen en renoveren.

Vraag indien gewenst onze refferenties.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...